26 Ekim 2009 Pazartesi

PDF to TEXT Converter


PDF to Text Converter 2.00

PDF to TEXT Converter, PDF dosyasını metin dosya (TXT) belge türüne dönüştürmeye yarayan kullanımı kolay bir programdır. Program Adobe Reader'in tüm sürümlerini destekler. Bu sayede bir PDF dosyasını metin dosya biçimine dönüştürebilirsiniz. Bu dönüştürme sırasında PDF dosyanın özgün konumunu, resim, metin ve biçimlerini koruyabilir.

Program Adobe Acrobat ya da Adobe Reader programlarından bağımsız çalışır. Bilgisayarınızda bu programlar kurulu olmasa da dönüştürme işini yapabilir.

Küçük boyutu, tek bir pencere içinde her şeyin olması ve detay gerektirmeyen yapısı ile özel bir beceriye gerek duymadan herkes kolay bir şekilde dosya dönüştürmesi yapabilir.

Açılan ana pencereden kaynak dosya konumunu belirtip (ya da dosyayı sürükleyip bırakabilirsiniz), isterseniz kaynak klasörle aynı konuma, isterseniz farklı bir konuma yeni dosyayı yerleştirebilirsiniz. Daha sonra 'start conversion' tuşuna bastığınızda dönüştürme işlemi başlatılır. Dosyanın boyutuna göre dönüştürme kısa veya uzun sürebilir.

Download: PDF to Text Converter 2.00


Alternatif link

Download: PDF to Text Converter 2.00

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogroll

Not:

Yapım aşamasındadır.Zamanla daha düzgün bir şekile girecektir.

Full Download Copyright © 2009